Projects > Cofunds

Information Team
  • Client: Cofunds
  • Size: 6,132sqm / 66,000sqft
  • Services: Architecture
    Interior Design
    Refurbishment

Transformation of 1970s former council office building into a high quality but low cost contemporary workplace.

The scope included a complete interior strip out, including all existing building services, new entrance foyer, new plant, lifts and HVAC systems and new Cat A ceilings and lighting, new toilets and shower facilities, new cycle facilities and courtyard landscaping.

To make this an attractive new location for Cofunds’ young energetic staff, the workspace is designed with a palette of materials and graphics to feel vibrant, colourful and fresh.

New amenities include an attractive staff café and a landscaped courtyard with seating and a BBQ station. We worked hard to ensure this value-driven and high density scheme remained within the modest budget and met the aspiration for a vibrant well-designed  and functional workplace.

© 2019 Aukett Swanke | Disclaimer